Er du på udkig efter din nye drømmebil? Vi har altid et bredt udvalg af brugte biler til salg på vores autoværksted i Svendborg. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige bilmærker og -typer, for at imødekomme enhver smag og behov. Fælles for alle vores biler er, at de er i god stand og driftsikre. Hos Bilhuset Svendborg sælger vi udelukkende brugte biler, som vi selv kan stå indenfor. Det er din garanti for altid at lave en god handel hos os. 

Se alle vores brugte biler her

Lokal brugtvognsforhandler

Bilhuset Svendborg er din lokale brugtvognsforhandler, som også har eget autoværksted, så udover at kunne tilbyde biler til gode priser, så kan vi også stå for servicering og reparationer så din nye bil er godt kørende. Vi tilbyder også elbil service og aircon service.

Vi bestræber os efter at få en bred vifte af bilmærker ind såsom BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Ford, Toyota, Opel, Peugeot, Citoën og mange andre mærker, så vores sortiment spænder bredt og byder på alt fra kompakte bybiler til større SUV'ere, praktiske familiebiler og sportslige modeller.

Hvorfor skal jeg købe en brugt bil?

Er du i tvivl om du skal vælge en helt ny bil, leasing eller købe en brugt bil? Der kan flere gode grunde til at kigge imod brugvognsmarkedet efter den næste bil. Her har vi listet nogen af de gode grunde til at vælge købe en brugt bil.

  • Det er billigere at anskaffe en brugt bil end at købe en helt ny
  • Brugte biler har allerede kørt de dyreste kilometer
  • Du kan få mere bil for de samme penge
  • Du skal ikke betale mange penge for ekstraudstyr, det har tidligere ejer allerede betalt
  • Du spare penge på forsikringen, da det er billigere at forsikre brugte biler
  • Du skåner miljøet

En betydelig fordele ved at købe en brugt bil er den økonomiske besparelse. Brugte biler har generelt en lavere pris i forhold til nye biler, hvilket betyder at man ofte kan købe en bil af højere kvalitet, eller en model med flere funktioner til en mere overkommelig pris sammenlignet med nyere biler. Vi vil derfor anbefale at kigge efter brugte biler til salg, når du skal ud og investere i et nyt køretøj. 

Vi finder den perfekte brugte bil til dig

Vi står altid til rådighed med rådgivning omkring valg af den helt rigtige brugte bil til dig og dine behov. Hvis du er i tvivl om, hvilken bil, der er den rette til dig, så tag kontakt til os på 62 21 07 86 eller send en mail til info@bilhusetsvendborg.dk hvor du beskriver, hvad det er du søger i din næste bil.

Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores autoværksted i Svendborg, for en snak eller for at se de brugte biler vi har til salg i øjeblikket. 

Kontakt os og hør mere