Er det ved at være tid til at få din elbil til service? Så kontakt Bilhuset Svendborg allerede i dag - vi sikrer, at din bil er godt kørende.

Hos Bilhuset Svendborg har vi erfarne og kompetente mekanikere, der kan udføre professionelle servicetjek af alle biltyper, efter bilfabrikkernes forskrifter. Ved ethvert tjek, kan du altid forvente en grundig service, hvor hele bilen bliver gennemgået. 

Bestil tid til elbil service 

Hvor ofte skal en elbil have service?

En elbil har ligesom en bil med forbrændingsmotor, brug for at få udført service med faste intervaller. Selvom en elbil har færre mekaniske sliddele, er det stadig nødvendigt at få udført service i samme omfang som konventionelle biler.  

En elbil skal som udgangspunkt til service minimum én gang årligt, alt afhængig af hvilken model og hvilket mærke der er tale om. 

Hvorfor er elbil service vigtigt?

For at sikre en optimal ydeevne og levetid for din elbil, er det vigtigt at få den regelmæssigt serviceret. Her er 3 grunde til, hvorfor elbilservice er afgørende:

  • Elbilens batteri er dens hjerte, og regelmæssig service kan hjælpe med at bevare batteriets ydeevne og levetid. 
  • En veludført elbilservice sikrer, at alle vitale komponenter fungerer korrekt. Dette inkluderer bremser, styringssystem, drivsystem og sikkerhedssystemer. 
  • En velfungerende elbil er afgørende for din sikkerhed.

Vi udfører service af elbiler, hybridbiler og konventionelle biler

Hos Bilhuset Svendborg udfører vi service på alle biler, uanset om det er en konventionel bil, hybrid eller elbil. Vores veluddannede og erfarne teknikere er specialiserede i bl.a. elektriske køretøjer og er derfor opdateret på den nyeste teknologi inden for elbil service. 

Du kan derfor roligt benytte Bilhuset Svendborg, når det er tid til et serviceeftersyn. 

Hvad koster service på elbil?

Prisen på at få udført service på en elbil, vil variere alt efter hvilken model servicen skal udføres på. 

Ønsker du at høre mere om priser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 62 21 07 86, mail info@bilhusetsvendborg.dk eller ved at sende en besked til os via kontaktformularen, hvor du oplyser hvilken bil servicen skal udføres på. 

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for mere information. 

Kontakt os i dag og hør mere